”Jo monien vuosien ajan olen intohimoisesti ja ilolla tehnyt työtä CHOICE Finland ihonhoitotuotesarjan kehitystyön parissa. Tuotesarja edustaakin hyvin suomalaista omistautumista ja osaamista. Kehitin puhtaasti luonnollisen kosmetiikkasarjan rakkaudella, minulta sinulle.”

– Maija – 

CHOICE Finland -tuotesarja ylistää vahvoja suomalaisia naisia sekä arktista luontoa ja kylmää kaunista talvea. Yritys tahtoo edistää positiivista toimintaa ja ajatuksia, joiden taustalla on aito halu huolehtia itsestämme, muista ihmisistä ja luonnosta. Yhtiössä uskotaan, että maailma on parempi paikka meille kaikille, kun tarkastelemme ympäröivää maailmaa avoimesti ja lähestymme elämää lämmöllä. CHOICE Finland tuotesarja ja yhtiön periaatteet sopivat erinomaisesti Authentic Finnish kaupan tavoitteisiin ja arvoihin. – Heidän aidosti suomalainen ja laadukas luonnonkosmetiikkasarja on kunnianosoitus Suomen naisille! 

Kuten moni lukija tietää, Suomessa on neljä hyvin erilaista vuodenaikaa. Me suomalaiset vietämme pitkät ja aurinkoiset kesäpäivät mökeillä järvien rannoilla, uiden ja tietenkin saunoen. Tämä kuitenkin rasittaa ihoamme. Pitkien ja valoisien kesäpäivien vastakohtana taas ovat pohjolan kylmät talvet, jolloin lämpötila voi pudota jopa alle – 30C -asteeseen. Suomalaisten iho joutuu kestämään nämä molemmat äärimmäiset sääolosuhteet. Keväällä aurinko paistaa hyvin voimakkaasti, kun koko pohjoinen luonto alkaa herätä eloon. Arktinen syksy taas saa kaiken luonnossa muuttumaan kauniin oranssin, punaisen ja keltaisen sävyiksi. Samalla saapuvat runsaat sateet. 

Pohjoinen arktinen luonto itsessään toi suuria haasteita CHOICE Finland ihonhoitosarjan kehitystyölle. Yhtiö on kuitenkin onnistunut erinomaisesti näiden haasteiden voittamisessa. Tuotesarjan tuotteet toimivat hyvin, kuten myös yhtiön taholta on luvattu. Ne ovat tehokkaita mutta samalla hyvin lempeitä ihonhoitotuotteita. Ja mikä parasta, tuotteet eivät sisällä haitallisia kemikaaleja! 

Tuotesarjaan ja yhtiöön liitetty huolenpito ihmisistä ja ympäristöstä näkyvät myös täysin kierrätettävissä pakkausmateriaaleissa sekä tuotannon paikallisuudessa. Yritys kokee onnistuneensa ponnisteluissaan, kun sen kehittämä luonnonkosmetiikkasarja tukee käyttäjiensä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tämän tavoitteen saavuttaminen on todellisen ilon lähde CHOICE Finland yhtiössä! 

”Kaikki kaunis ja hyvä tulee sisältäpäin. Siksi todellinen hyvinvointi alkaa ymmärryksestä ja empatiasta toisia kohtaan. Huolehtikaamme siis itsestämme, toisistamme ja luonnosta. – Suurella lämmöllä!”

– Verna – 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *