Sain mahdollisuuden kokeilla muutamia Authentic Finnish verkkokaupan tuotteita. Kokeilemani tuotteet olivat Impolan Kasvitilan hampunsiemen shampoo sekä Kulkurin Kartanon pyykkietikka ja imurointipuuteri.
Aloitetaan Kulkurin Kartanon tuotteilla. Avattuani pyykkietikkapullon olen aika hämmästynyt: miten etikka voi tuoksua niin hyvälle! Kokeilemani tuotteiden tuoksuina olivat Lumi ja Puuvilla. Puuvilla on ehdoton suosikkini, mutta äitini ihastui Lumi -tuoksuun. Ehdinkin jo tilata oman imurointipuuterin ja pyykkietikan äidilleni syntymäpäivälahjaksi.

Käyttäessäni imurointipuuteria ensimmäistä kertaa käytännöllisesti katsoen kaadoin puuteria matolle. Huomasin kuitenkin nopeasti, etten tarvinnut tuotetta kuin vähän ja sain samalla upean tuoksun leijailemaan asuntooni. Sama koski pyykkietikan kokeilua. Muista siis, että näitä tuotteita ei tarvita suuria määriä! Tuotteet ovat itse asiassa erittäin riittoisia.
Olen kampaaja, joten itselläni on melko paljon kokemusta sekä shampoista että hiusten hoidosta ylipäätään. On todella hienoa, että uusia tuotteita tulee markkinoille ja erityisesti suomalaisia vegaaneja tuotteita, jotka ovat tänä päivänä hyvin kysyttyjä. Impolan hamppushampoo on mielestäni yksi parhaista shampoista, joita olen tähän mennessä kokeillut! Se puhdistaa hiukset, mutta ei poista hiuksista kaikkea sitä luontaista rasvaa, jota hiukset tarvitsevat. Shampoo jätti hiukset puhtaiksi ja raikkaaksi sekä kostean tuntuisiksi. Hamppushampoo ei vaahtoa yhtä paljon kuin tuotteet, jotka sisältävät sulfaatteja, ja siihen täytyy vain tottua. Olemme kaikki tottuneet ajatukseen, että shampoon pitää vaahdota runsaasti, jotta hiukset puhdistuvat. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa eikä vaahtoa tarvita hiusten puhdistamiseksi. Haluan ehdottomasti käyttää tätä shampoota uudelleen. Se on myös hyvä hiusten syväpuhdistaja, kun hiukset kaipaavat lepoa kaikista ylimääräisistä kemikaaleista.

Kaiken kaikkiaan jäin koukkuun kokeilemiini tuotteisiin ja kun nykyiset loppuvat, kokeilen uusia tuoksuja ja tuotteita, mutta tuoksu nimeltä puuvilla leijuu ehdottomasti kodissani myös myöhemmin! 

-Krista-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *