Hyvä vierailija

Tervetuloa Authenic Finnish -sivustolle!

Tätä sivustoa on mietitty, suunniteltu ja viime aikoina tehtykin pitkään. Työtä suunnittelun ja sivuston muokkaamisessa on siivittänyt unelmamme luoda aivan uudenlainen sivusto ja verkkokauppa, joka keskittyy myymään ja tekemään tunnetuksia aitoja ja laadukkaita suomalaisia tuotteita. Johtavana ajatuksena oli etenkin pyrkimys luoda sivusto pienemmille suomalaisille toimijoille, joilla on rajoitetut mahdollisuudet laajentaa toimintaansa erityisesti ulkomaille saakka. Suomesta kuitenkin löytyy paljon luovuutta ja innovatiivisuutta sekä uniikkeja ja valmiita pientuotteita, joille löytyy kysyntää maamme rajojen ulkopuolelta.

Authentic Finnish –sivuston tavoitteena on olla suomalaisen osaamisen ja käsityön menestynein markkinapaikka. Tuomme suomalaisen luovan työn hedelmät kaikkien asiakkaiden saataville. Panostamme valikoimassa etenkin uusiin ideoihin, laatuun ja yksilöllisyyteen. Pyrimme rakentamaan sivustostamme paitsi suositun kauppapaikan myös alustan, jolla tuemme suomalaisia pienyrittäjiä, suunnittelijoita ja taiteilijoita heidän varsin työntäyteisessä ja joskus yksinäisessä työsarassaan.

Sivusto on juuri avattu, ja tekemistä ja kehitettävää löytyy vielä paljon. Authentic Finnish -verkkokaupan tuotteiden edustama suomalainen suunnittelu ja korkea laatu sekä myytävien tuotteiden käsityövaltainen ja pitkälti myös ekologinen tuotanto ovat erittäin arvostettuja maailmalla. Uskomme vakaasti että tämänkaltaiselle sivustolle on joka tapauksessa suuri tarve sekä suomalaisten pientuottajien että toisaalta modernien kuluttajien keskuudessa ympäri maailman. Jatkamme siis työtämme sivuston edelleen kehittämiseksi sekä näiden tarpeiden täyttämiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *