Tietoja meistä

Tavoitteemme ja toimintafilosofia

Nettikauppamme tavoitteena on olla suomalaisen osaamisen ja käsityön menestynein markkinapaikka. Keskitymme laadukkaiden suomalaisten tuotteiden markkinointiin ja myyntiin globaalisti. Tuomme suomalaisen luovan työn hedelmät kaikkien modernien asiakkaiden saataville. Panostamme valikoimassa uusiin ideoihin, laatuun ja yksilöllisyyteen.

Eettinen kuluttaminen ja tuottaminen

Nykypäivän asiakkaat painottavat valinnoissaan eettisyyttä ja ekologisuutta. He etsivät tuotteita, joiden valmistuksessa on noudatettu vastuullisuutta ja korkeita laatuvaatimuksia. Jäljitettävissä olevat aidot ja puhtaat tuotteet vetoavat tämän päivän kuluttajiin, jotka haluavat edistää luonnon ja ihmisten hyvinvointia. Verkkokauppamme keskittyy palvelemaan juuri näitä asiakasryhmiä.

Uniikin muotoilun ja yksilöllisyyden tarve

Tämän päivän kuluttajat arvostavat yksilöllisyyttä ja persoonallisia esineitä. Laadukkaat tuotteet ilmentävät omistajansa arvoja ja pyrkimyksiä. Ne vastaavat modernien kuluttajien yksilöllisiin tarpeisiin ja mukautuvat heidän toiveisiinsa. Authentic.Fi kauppamme tarjoaa uniikkeja suomalaisia tuotteita niin kotimaisille kuin kansainvälisille moderneille asiakkaille.

Suomalaiset tuotteet ja innovaatiot ovat kysyttyjä maailmalla

Suomi tunnetaan korkealuokkaisesta osaamisesta ja laadukkaista tuotteista. Suomalaista muotoilua ja puhdasta luontoa arvostetaan suuresti maailmalla. Monipuolinen verkkokauppamme hankkii aidoille suomalaisille tuotteille asiakkaat ympäri maailmaa.