Tietoja meistä

Authentic Finnish on rekisteröity tavaramerkki ja maailmanlaajuinen verkkokauppa, joka tarjoaa aitoja suomalaisia ​​sisustus- ja muotoilutuotteita, luonnonkosmetiikkaa sekä hyvinvointituotteita. Tuotemerkki ja verkkokauppa syntyivät vahvasta tahdosta tuoda esiin ainutlaatuisen arktisen luontomme antimia sekä monitaitoisten, luovien suomalaisten käsityöläisten tuotantoa. Paluu Suomeen usean vuoden ulkomailta työskentelyn jälkeen herätti kaupan ja yhtiön perustajat näkemään Suomen sekä suomalaisten pientuottajien taidot ja mahdollisuudet aivan uudella tavalla. Tällä maalla ja sen ihmisillä on kovin paljon annettavaa muulle maailmalle. Suomalaisten monipuolisuus ja taidokkuus jää kuitenkin usein huomiotta, koska olemme perineet esi-isiltämme vilpittömän ja nöyrän suomalaisen mielen ja elintavan. Maamme arvokas luonto ja erittäin taitavat ihmiset ansaitsevat paljon suuremman arvon kuin mitä tähän mennessä olemme saaneet.

Authentic Finnish logo (®).

Suomessa perheet ja suvut ovat aina asuneet lähellä metsiä, niittyjä ja järviä. Ainutlaatuinen Pohjolan luonto tuhansien järvien ja lukemattomien vihreiden metsien myötä on aina sekä ruokkinut että suojellut väestöämme. Me suomalaiset olemme oppineet vaalimaan ja kunnioittamaan arktista luontoa. Kylmän talven ja virkistävän kevään jälkeen olemme valmiit nauttimaan täysillä pohjoisen loppumattomista kesäpäivistä sekä harvinaisesta keskiyön auringosta. Elämämme rytmi on määräytynyt neljän vuodenajan jaksoissa, jotka asettavat toimintamme rajat ja samalla tuovat mahdollisuuden uudistumiseen. Meillä on pohjimmaisena sisäinen halu asua ja elää lähellä luontoa ja sen monimuotoisuutta.

Tavoitteemme ja arvomme

Kuten nimi jo kertoo Authentic Finnish, tuotemerkkinä ja verkkokauppana, keskittyy tarjoamaan korkealaatuisia, aidosti suomalaisia ​​tuotteita asiakkailleen ympäri maailmaa. Arvostamme suomalaisten käsityöläisten ja pientuottajien työtä sekä teemme tunnetuksi heidän ainutlaatuisia tuotteita. Tuemme toiminnallamme uniikkeja ideoita, noudatamme korkeita eettisiä arvoja sekä edistämme ihmisten ja luonnon hyvinvointia.

Authentic Finnish verkkokaupan myötä luomme asiakkaillemme ympäri maailmaa helpon mahdollisuuden tutustua ainutlaatuisiin suomalaisiin tuotteisiin. Samalla myös kerromme heille Suomesta ja suomalaisesta kulttuurista sekä suomalaisesta pientuotannosta ja käsityöstä. Kehitämme myös jatkuvasti konseptiamme palvellaksemme paremmin sekä globaaleja asiakkaitamme että pientuottajia. Arvostamme yhteistyötä ja otamme mielellämme vastaan kaikenlaista palautetta sekä uusia ideoita. Authentic Finnish niinikään soveltaa sähköisen markkinoinnin ja myynnin parhaita käytäntöjä. Korostamme verkkokaupan toiminnassa ja sähköisissä järjestelmissä turvallisuutta, luotettavuutta ja käytettävyyttä.

Authentic Finnish verkkokauppa ja sen taustayritys Authentic Finland Oy ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen. Noudatamme läpinäkyvyyttä ja korkeaa etiikkaa liiketoiminnassamme. Edistämme luonnonmukaisten tuotteiden käyttöä ja ekologisia valintoja. Tuomme esiin innovatiivisia uusia tuotteita ja pieniä tuotemerkkejä, jotka niinikään noudattavat näitä arvoja ja suojelevat luontoamme omassa tuotannossaan. Kokonaisuudessaan Authentic Finnish pyrkii edistämään ihmisten ja luonnon hyvinvointia.