Toimitus- ja maksutavat

Maksutavat

Authentic Finnish verkkokauppa käyttää verkko-ostosten maksujen välittämisessä Stripe– ja Paypal -verkkomaksupalveluita. Stripe on itsenäisen PCI-sertifioidun turvallisuusarvioijan (QSA) tarkastama ja vahvasti sertifioitu maksuvälitysten palveluntarjoaja, joka toimii yli 190 maassa ja välittää maksuja 20 eri valuutassa.

Authentic Finnish verkkokauppa tarjoaa ostosten maksamiseen monipuolisesti eri vaihtoehtoja. Asiakkaat voivat käyttää maksamiseen joko luottokorttia tai PayPal -maksutapaa. Tämän lisäksi verkkokaupassamme käyvät lähiaikoina Apply Pay- ja Alipay-mobiilisovellukset sekä lisäksi SOFORT –maksupalvelu asiakkaille, jotka haluavat maksaa ostoksensa suoraan pankkitililtä. Luottokorteista verkkokaupan ostosten maksamiseen käyvät tällä hetkellä Visa, MasterCard ja American Express. Stripe -verkkomaksupalvelu siirtää asiakkaan maksun verkkokauppiaalle.

Kaikki rahansiirrot ostosten maksamisen yhteydessä tapahtuvat asiakkaan ja maksupalveluntarjoajan välillä. Authentic.fi verkkopalvelulla ei ole pääsyä asiakkaan pankki- tai luottokorttitietoihin. Verkkopalvelumme järjestelmä ei tallenna tietoja asiakkaan luottokortista tai tunnusluvuista. Jokainen raha- ja luottolaitos turvaa omissa verkkojärjestelmissä käsiteltävät rahansiirrot ja luottokorttimaksut. Stripe puolestaan vastaa verkkokaupassa käytössä olevista maksupalveluista sekä niiden käyttöön liittyvistä velvoitteista ja vaatimuksista.

Toimitustavat

Authentic Finnish verkkokauppa toimittaa tilatut tuotteet asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen, kun tilaus on maksettu ja asiakas on saanut tilausvahvistuksen sähköpostiin. Tuotteita toimitetaan lähes kaikkiin maihin. Tilausten toimituksesta muihin maihin voi kysyä asiakaspalvelustamme -service@authentic.fi.

Tarjoamme asiakkaillemme nopeat ja luotettavat toimitukset kansainvälisesti. Samalla asiakkaamme voivat nauttia erittäin kilpailukykyisistä ja selkeistä toimituskuluista eri puolella maailmaa. Kaikkien toimitusten kulut riippuvat ainoastaan toimitusosoitteen maasta tai maanosasta. Tarjoamme täysin ilmaiset toimituskulut allaolevan taulukon mukaan (*).

Toimituskulut

Minimitilaus on 20 €.
Kohde Toimittaja Hinta Vapaan toimituksen raja Arvioitu aika vrk *
Suomi Posti (Toimitus pakettiautomaattiin tai asiamiehelle) 4,90 € 50 € 1-3
Viro, Latvia, Liettua Omniva (Toimitus toimipisteeseen) 4,90 € 50 € 1-3
Eurooppa (rajoitetusti) GLS (Toimipisteeseen tai kotiovelle maasta riippuen) 4,90€ 50 € 3-6
DHL Express (Toimitus kotiovelle) 8,90 € 50 € 1-3
Muu maailma DHL Express (Kotiovelle) 9,90€ 80 € 3-7
*) Arvioitu toimitusaika on paras mahdollinen arvio, ja se voi muuttua lomien, viikonloppujen, tullien ja paikallisten palveluiden johdosta.  

Authentic Finnish –verkkokauppa ei vastaa virheistä, viivästyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat asiakkaasta johtuvasta syystä (kuten virheelliset tilaus- tai toimitustiedot). Verkkopalvelu ei myöskään vastaa kuljetusyhtiöstä johtuvista tai ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tuotteiden toimituksissa eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.