Moiko

Designyritys Moiko keskittyy tuotannossaan oivaltaviin asusteisiin. Kaikenikäisille sopivissa tuotteissa yhdistyvät laatu, ilo ja käytännöllisyys. Moikon perustivat keväällä 2010 muotoilijat Mari Heinonmäki ja Anu Saari. Yrityksen taustalla on suunnittelijoiden pitkäaikainen yhteistyö taiteen ja muotoilun kentällä ja halu suunnitella arjessa tarvittavia tuotteita, jotka ovat käyttäjilleen erityisen tärkeitä. Moiko-brändin keskeisiä arvoja ovat läsnäolo, suvaitsevaisuus ja ystävyys.

Reflective Hands Collection

Heijastavien käsineiden mallisto tuo markkinoille irrallisten heijastinten rinnalle käsineet, jotka kävellessä toimivat kuten roikkuvat heijastimet. Ajatus heijastavista käsineistä syntyi oivalluksesta: On ihmisiä, jotka eivät halua käyttää perinteistä roikkuvaa heijastinta, mutta haluavat silti keinon tulla nähdyksi pimeässä heijastavuuden avulla. Ihmisillä on jo valmiiksi kaksi roikkuvaa ja heiluvaa asiaa vartalon molemmin puolin, kädet.

Malliston käsineiden heijastavuus on toteutettu korkealaatuisina, huolellisesti suunniteltuina painokuvioina. Lisäksi on käytetty kangasta, jossa heijastava raita on kudottu suoraan kankaaseen.

Moikon Heijastavat kädet -mallisto on voittanut kansainvälisessä Red Dot Award -kilpailussa kunniamaininnan erityisen korkealaatuisesta ja hyvin toteutetusta suunnittelutyöstä. Kyseessä on maailman suurimpiin lukeutuva muotoilukilpailu, jonka järjestää vuosittain saksalaisen Nordrhein-Westfalenin osavaltion muotoilukeskus Essenissä.

Moiko toimii Helsingissä.

Moiko tuotteemme