Ranka

Ranka Oy – Huolella valmistetut puiset design -lahjat

Puusepänverstas Ranka Oy sijaitsee Helsingissä. Verstas vaalii korkealuokkaista suomalaista puusepäntaitoa. Verstaassa valmistetaan käsityönä huonekaluja, keittiökalusteita sekä tyylikkäitä lahjaesineitä eri puulajeista. Puu luonnonmateriaalina taipuu verstaan taitavien puuseppien käsissä moneen. Vankka käsityötaito huomioi kunkin puulajin luontaiset ominaisuudet ja valitsee kuhunkin käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvan puun työstettäväkseen.

Aidot puiset esineet ja huonekalut ovat paitsi kauniita ja yksilöllisiä tuotteita myös erittäin kestäviä ja jopa ikuisia, kun niitä kohdellaan oikein. Ranka Oy:n harkitut käsintehdyt puuesineet on käsitelty öljyllä tai öljyllä ja vahalla, jolloin niiden pinta saa lopullisen sävynsä. Puu on elävä materiaali, joka öljyttynä ja vahattuna säilyttää hyvin luonnollisen värinsä.

Ranka Oy:n puiset tarjoiluastiat tuovat tyylikkään ja ajattoman lisän kattaukseesi. Puun sisältämät luonnolliset ainesosat tuhoavat bakteereja, joten puiset tarjoiluastiat soveltuvat erinomaisesti myös tarjoiluun.

Ranka toimii Helsingissä.

Ranka -tuotteet

Koti & sisustus

Käsintehty vati

68,00
29,00