Think Today

THINK TODAY on suomalainen tavaramerkki, joka edustaa rakennus- ja sisustusteollisuuden ylijäämämateriaalista valmistettuja innovatiivisia uusia kodin sisustustuotteita ja lahjatuotteita. Materiaalina ovat mm. kankaat, laminaatti, muovimatot ja keraamiset laatat. Tavaramerkin taustalla on vuonna 2007 perustettu yritys, jonka perustajalla ja suunnittelijalla Susanne Hatarilla on vahva kokemus suunnittelusta ja sisustuksesta. Merkittävin innoittaja THINK TODAY tavaramerkille oli halu tehdä asioita eri tavalla. Innovatiiviset kodin sisustustuotteet ovat syntyneet suunnittelijan yhteistyöstä rakennus- ja sisustusmateriaalien valmistajien ja maahantuojien kanssa. Kaikilla tuotteilla on yksinkertainen mutta kaunis visuaalinen ulkoasu. Ne edustavat monitoimisuutta ja samalla hyödyntävät kunkin materiaalin parhaita ominaisuuksia.

THINK TODAY tarjoaa uuden elämän ja tarkoituksen kierrätetylle mutta kuitenkin käyttämättömälle materiaalille. Yrityksen tavoitteena on vähentää elinympäristössämme syntyvän jätteen määrää ja saada ihmiset varjelemaan ympäristöään. Ylijäämämateriaalin käyttö uusien tuotteiden luomisessa on osoitus yrityksen sitoutumisesta kestävään kehitykseen ja ympäristöä paremmin huomioivaan kulutukseen. Esineiden valmistuksessa ei tuoteta jätettä, vaan kaikki ylijäävä materiaali toimitetaan eteenpäin muille materiaalin tarvitsijoille. Jokainen innovatiivinen THINK TODAY -tuote tuottaa siten iloa ja antaa tarkoituksen niiden suunnittelijoille, valmistajille ja käyttäjille.

THINK TODAY -tuotteille on myönnetty arvostetun Design from Finland -tuotemerkin käyttöoikeus. Merkki on suomalaisen suunnittelun symboli ja varmistaa, että tuotteet ovat suomalaisia. Yritys valittiin vuonna 2017 Suomen liiketoiminnan kasvuprojektin (Kasvu OPEN) yhdeksi innovatiivisimmista kierrätystalouteen sitoutuneista yrityksistä. THINK TODAY -tuote sai myös ensimmäisen palkinnon vuoden 2011 FORMA Design Gift Competition -tapahtumassa, jossa tuomariston tavoitteena oli löytää tuoreita, oivaltavia ja kansainvälisiä lahjoja Suomesta.

Think Today toimii Ylöjärvellä.

Think Today -tuotteet

Koti & sisustus

Lasinaluset, setti

29,00
-24%
29,00 22,00

Koti & sisustus

Monstera kattausalusta

29,00