Mikä on Authentic.fi

Authentic.fi on uusi ja uudella konseptilla toimiva nettikauppa, joka kerää yhteen useita toimijoita. Kuten sivuston nimikin kertoo, toimijat ovat suomalaisia yrityksiä, jotka tekevät tuotteensa Suomessa.

Asiakkaat voivat ensi kertaa ostaa suomalaisen muotoilun ja korkeatasoisen osaamisen tuotteita helposti samasta kaupasta. Authentic.Fi tuo ainutlaatuisten suomalaisten tuotteiden valikoiman kaikkien ulottuville sekä kotimaassa että Suomen rajojen ulkopuolella.

Yhteistyön edut

Asiakkaan kannalta

Suuremmat ja monipuolisemmat tuotevalikoimat tekevät sivustosta mielenkiintoisen ja palvelevat asiakkaita monipuolisemmin. Sivusto keskittyy uusiin ja hieman harvinaisempiin tuotteisiin, joita ei välttämättä muualta löydä. Keskitetyn markkinoinnin ansiosta sivusto ja tuotteet on kuitenkin helpompi löytää.

Houkutteleva verkkokauppa

Authentic.fi:n lukuisat palvelut ja myyjäyhteisön tuki

Myyjän kannalta

Myyjä voi keskittyä ydinosaamiseensa, ja samalla hyötyä suuremman tarjonnan tuomista eduista ja asiakasvirrasta. Verkkokaupan ja sen toimintojen ylläpidon lisäksi Authentic.fi neuvottelee maksuväylät, logistiikkasopimukset ja monet muut asiat, joten ,myyjältä säästyy paljon aikaa.
Kansainvälistyminen kuuluu keskeisesti kaupan toimintakonseptiin, mikä auttaa myyjää saamaan näkyvyyttä tuotteilleen ja kasvattamaan asiakaskuntaa. Tarjoamme myyjille myös ajankohtaista tietoa ja keskustelumahdollisuuksia suljetulla jäsensivulla.

Nettikaupan kokonaistaloudellisuuden kannalta

Yksi ylläpidettävä ja kehitettävä nettikauppa monien sijaan tuo kustannussäästöjä sekä myyjille että asiakkaille. Markkinointi ja mainostus kohdistuvat yhteen nettisivustoon, jolloin myös sivuston näkyvyys nousee myyjäkohtaisesti pienemmällä panoksella.

Kustannukset myyjää kohden laskevat

Markkinointi

Netissä näkyminen vaatii markkinointia. Authentic.fi käyttää ensisijaisesti Google- ja Facebook –markkinointityökaluja ja -kanavia.

Authentic.fi verkkokaupan kohteena on aitoja ja laadukkaita suomalaisia tuotteita haluava asiakas. Myynti ja markkinointi kohdistuvaterityisesti ulkomaille, mutta toki kotimaisetkin asiakkaat huomioidaan. Kansainvälisyys muodostaa usein kynnyksen aloittelevalle myyjälle. Authentic.fi:n palveluihin sisältyy myös tuotekuvausten käännös eri kielille. Markkinointi kohdistetaan aluksi erityisesti Pohjoismaihin ja Saksaan mutta jatkossa koko EU:n alueella ja myös muihin maanosiin.

Talousasiat

Nettisivuston ylläpidosta, markkinoinnista, palveluista ja maksuhallinnasta tulee kustannuksia. Kuinka paljon tämä on käytännössä?

(*) Myyntiprovisio 30%, kun myyjällä on tarjota Authentic.fi:n käyttöön korkealaatuiset tuotekuvaukset ainakin suomeksi, hyvälaatuisia valokuvia jokaisesta tuotteesta sekä mielellään myös videokuvaa. Provisio on 33% mikäli myyjä ei voi toimittaa tällaista lähdemateriaalia. Myyntivolyymin kasvaessa myyntiprovisio laskee.

Eettinen kuluttaminen ja siihen vastaaminen

Nykypäivän asiakkaat painottavat valinnoissaan eettisyyttä ja ekologisuutta. He etsivät tuotteita, joiden valmistuksessa on noudatettu vastuullisuutta ja korkeita laatuvaatimuksia. Jäljitettävissä olevat aidot ja puhtaat tuotteet vetoavat tämän päivän kuluttajiin, jotka haluavat edistää luonnon ja ihmisten hyvinvointia. Verkkokauppamme keskittyy palvelemaan juuri näitä asiakasryhmiä.

Keitä mukaan?

Hankimme asiakkaat laadukkaille suomalaisille hyvinvointituotteille sekä uniikille suomalaiselle muotoilulle ja käsityölle maailmanlaajuisesti. Panostamme valikoimassa uusiin ideoihin, laatuun ja yksilöllisyyteen. Toivomme mukaan erilaisia yrityksiä ja toimijoita, joilla on tarjottavana viimeisteltyjä ja uniikkeja tuotteita moderneille kuluttajille. Myyjien pitää myös kyetä vastaamaan tuotannollaan verkkokaupan kysyntään ja tilauksiin.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä vaikka sähköpostilla tai puhelimella!

Ota yhteyttä

Lisätietoja ja esitteitä

Lisätietoja löydät myös tiedostopankistamme.

Katso myös

Palveluntuottajan ja tuotteiden valmistajan välinen sopimus